2018 Mezuniyet Töreni

2009 yılında kurulan ve ilk mezunlarını 2014 yılında veren, T.C. Yalova Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler  bölümümüz,  19 Haziran 2018 günü  beşincisi yapılan mezuniyet  töreni ile mezunlarımızı uğurladı. Üniversitemiz merkez kampüsünde düzenlenen  törene,  bölüm başkanımız Doç. Dr. Zelha Altınkaya, akademik personelimiz Doç. Dr. Murat Alakel, Doç. Dr. Salih Bayram, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ali Uğur, Dr. Öğr. Üyesi Nevra Esentürk, Dr. Öğr.Üyesi Övgü Kalkan Küçüksolak, Dr. Öğr. Üyesi Kaan Diyarbakırlıoğlu, Öğr.Gör.Dr. Yunus Şahin, Öğr. Gör. Oğuzhan Köse, Öğr.Gör. İzzet Soner Ayhan, Arş.Gör. Sezin Dost, Arş.Gör. Abdullah Muhsin Yıldız, Arş.Gör. Ahmet Safa  Yıldırım ile öğrenci velilerimiz de katıldılar.

Bu yıl, Uluslararası İlişkiler bölümü birincilik derecesini  alan  Sn. Sümeyye Genç’in aynı zamanda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi birincisi olması ayrıca bir mutluluk kaynağı oldu.  Sümeyye Genç’e birincilik ödülünü bölüm başkanımız Doç.Dr. Zelha Altınkaya takdim etti. Bölüm ikincisi olan Merve Erol ödülünü Doç.Dr. Murat Alakel’den teslim aldı. Bölüm üçüncüsü olan Fatma İnci ise ödülünü Doç.Dr. Salih Bayram’dan aldı.

Bölümümüz beşinci mezuniyet töreninde sayıları yüzü aşan öğrencisini haklı bir gururla ve onurla uğurlamaktan memnuniyet duymaktadır. Bölüm yönetimimiz mezuniyet töreninin düzenlenmesinde yoğun emeği geçen başta dördüncü sınıf akademik danışmanları Dr.Öğr. Üyesi Nevra Esentürk ve Arş.Gör. Sezin Dost olmak üzere, Arş.Gör. Abdullah Muhsin Yıldız ve bölüm sekreterimiz Özlem Üzüm’e, törenin düzenlenmesinde görev alan öğrencilerimize ve üniversitemiz çalışanlarına teşekkür eder.

Yalova Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümümüz mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diler.